Blog

Hoe ik steeds weer balans vind…

Wil je graag makkelijker mee-balanceren op de dansende vibes die het leven brengt? Voel je nu een hoge nood om dat samen met een begripvolle metgezel te doen? Stem dan af op MindReset en vraag NU je 1-1 verkennend gesprek aan! Wees van harte welkom!

Daarom doe jij niet je ‘EIGEN DING’

MindReset ondersteunt, begeleidt en motiveert balans-zoekende vrouwen die en hun loopbaan en hun gezin/privéleven belangrijk vinden naar het maken van EIGEN keuzes die ECHT bij hun passen. Bewuster leven en werken!

Start-to-reset: boost je zelfvertrouwen in 2019

Vertrouwen. Een woord dat voor sommigen abstract lijkt maar voor anderen heel wat betekent. Wat is het precies? •verTROUWen: een waarde tussen mensen. Je woord geven en houden, helder communiceren •ZELFverTROUWen: trouw zijn aan jezelf= IK-beperkende gedachten over mezelf •Vertrouwen is een innerlijke hulpbron

Denk jij ‘maakbaar’ of ‘schaalbaar’? Ontdek hier het verschil!

Basics De vraag die zich in essentie stelt is: ‘Hoe werd jij geprogrammeerd?’ M.a.w. binnen welk kader werd je opgevoed en waar lag als gevolg de focus, of net niet?

Echte bescheidenheid siert

“Bescheidenheid is het gevoel van rustig zelfvertrouwen en zelfrespect dat je in staat bent te genieten van wat je hebt gedaan, zonder je gevoel van belangrijkheid op te blazen.”

De beste anti-burn-out-remedie ben je zelf!

Veranderen van binnenuit...het kan! Tips tegen burn-out

Keuzevrijheid of keuzestress? De balans zit in jezelf!

voor al wie vandaag worstelt met het maken van gepaste keuzes, adviezen zoekt bij zowat iedereen en uiteindelijk bedrogen en nog steeds zonder resultaat uitkomt...

Starterskit voor meer balans in werk & gezin

van overleven naar ondernemend leven door meer uit het hoofd in het hart te gaan -heroriëntatie van jezelf binnen werk & gezin & leven

Gelukkig zijn: alles tussen zwart & wit

Ooit was ik een zwart-wit-kijker! Althans, ontdekte ik later, was dit het gedrag dat ik onbewust kreeg aangeleerd. Mijn allereerste werkgever drukte mij dit op de neus. Hij was direct en het voelde als een persoonlijke aanval, vooral omdat hij vroeg of mijn ouders ook zo’n zwart-wit-kijkers waren. Wie was hij om mijn ouders zo bruut te beoordelen?

Ontdek NU waarom een loopbaancheque ook voor jou kan zijn...

Loopbaanbegeleiding is niet meer of niet minder dan het installeren van een duidelijke zelfkennis om met veerkracht en vertrouwen vooruit te komen in werk en leven. Leven naar wat jij belangrijk vindt, niet naar andermans verwachtingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Stop de stress, start een loopbaanbegeleiding>>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x