Stress in balans in Coronatijd

Stress in balans in Coronatijd

MindReset nodigt uit:

 “ Wil je verandering zien en voelen, ga dan zelf in proces met je zelf en onderzoek je EIGEN mogelijkheden om versterkt uit deze crisis te komen, en als het even kan, graag in verbinding met wat de wereld nu best kan gebruiken!”

Mijn verhaal?

Sinds mijn bijna burn-out of  identiteitscrisis en daarop volgend ontslag in herstructurering in 2015, ben ik mezelf pas gaan verdiepen in wie ik ECHT ben, waar ik voor sta, wat ik belangrijk vind in werk en leven.

Dat resulteerde in de volgende interessante levensvragen:

 • Hoe kan ik mijn rol als mama, dochter, werkkracht, collega, partner, vriendin,…anders invullen en beter afgestemd op wie ik ben?
 • Hoe kan ik een zinvollere en toch unieke bijdrage leveren vanuit mijn authenticiteit?
 • Hoe kan ik los komen van kortzichtige denkwijzen waarvan is gebleken dat ze me eerder stresseren en tegenhouden dan ontspannen vooruithelpen in mijn leven en werk?
 • Hoe kan ik mijn talent gaan omzetten naar een mooie, eerlijke dienstverlening die EN mijn eigen belangen behartigt, alsook die van anderen en dus meer verbinding schept?
 • Hoe kan ik mezelf meer leren vertrouwen dan anderen in dit groeiproces?

Reset van gespeelde rollen

Vandaag ben ik klaar.

Neen, niet met het verder groeien en ontwikkelen, want ik kan zeker nog bijkomende vaardigheden gebruiken om mijn missie en visie helder in de wereld te brengen.

Authentiek en verbindend communiceren, vanuit evenwaardig, menselijk standpunt blijft ook een constant aandachtspunt in mijn eigen mindset.

Waar ben ik dan wel klaar voor?

 • Anderen inspireren om zelf ook ANDERS te durven denken, voelen en doen
 • Anderen ondersteunen in het creëren van een mindset gericht op mogelijkheden op LT
 • Anderen motiveren om tunnelvisie te houden voor KT en in balans te brengen met ‘The Bigger Picture’ die hen ongetwijfeld meer rust, minder stress, meer welzijn opleve

Mijn Aanpak

3 fundamenten zijn voor mij van hoogstaande waarde om effectief de verandering te brengen in werk en leven die je zelf wil zien en het verschil zelf te durven maken:

 • Mindset CHANGE van kortzichtig en klein naar ‘BIG PICTURE’
 • Boost in (zelf) vertrouwen en LIFE-ENERGY
 • Voeling met je EIGEN TALENT

Deze zitten vervat in mijn R.E.S.E.T-model waarmee ik in mijn begeleidingstrajecten aan de slag ga.

Mijn Waarden

Met evenwaardigheid, authenticiteit, vertrouwen en passie als hoogste waarden, kan ik niet anders dan uitleven waar ik 100% achter sta.

De corona-crisis geeft mij en vele andere ‘ANDERS-DENKENDEN’ die vaak als vreemde eend worden bekeken en ervaren door de meerderheid, de kans om EINDELIJK uit de kast te komen.

Dit met het oog op de creatie van meer verbinding dan wel verdeling op alle vlakken.

Mocht je daarbij nood hebben aan een ervaringsgerichte & betrouwbare sparringpartner, dan nodig ik graag uit tot een

WELKOM!


Liefs,

Véronique


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x