Getuigenis

Getuigenis

format_quote
star
star
star
star
star

Het Vrouw-in-balans-traject bracht mij dichter bij wie ik ben waardoor ik duidelijker weet/voel wat bij mij past en wat niet. Op die manier kon ik ook makkelijker beslissen wat ik op KT en LT wil bereiken. Ik kreeg een mooi overzicht waardoor ik zelf mijn richting en acties kan gaan bepalen. Dit telkens ook met een ongeziene positieve energie die mij in beweging bracht/houdt zonder belerend of overdreven confronterend te zijn. De rode draad werd helder naarmate de gesprekken vorderden en het fijne was dat ik een leidraad kreeg om de antwoorden in mezelf te vinden.

Gisèle, Rebalancer uit de banksector

format_quote
star
star
star
star
star

Véronique zocht samen met mij via haar liefdevolle no-nonsense aanpak naar de waarden welke voor mij in leven/werk belangrijk zijn. Hierdoor begreep ik dat in mijn huidige professionele situatie er veel energie verloren ging aan niet overeenstemmende waarden. Dankzij Véronique heb ik de energie teruggevonden om zelfs nog grotere uitdagingen aan te gaan. Nogmaals bedankt om mij te begeleiden in het hele traject!

H, een tevreden loopbaanklant

format_quote
star
star
star
star
star

Herstellend van een burn-out en overtuigd dat ik mijn carrière een andere wending wilde geven, kwam ik bij Véronique terecht. Het eerste wat me opviel toen ik met haar praatte, was het vertrouwen dat ze gaf. We gingen samen op zoek naar mijn waarden en talent en plots werd iets in gang gezet. Dankzij de inzichten die ik kreeg en de tips die ze me gaf, ging ik cursussen volgen en durfde ik uit mijn comfortzone stappen. Ik kreeg terug zin om voor de klas te staan en ging ook zelf jongeren coachen. Bedankt Véronique voor je warmte en voor de leuke gesprekken. Je weet nooit hoe ver de verandering gaat.❤️

Greet 44 jaar leerkracht

format_quote
star
star
star
star
star

Bedankt voor de inspirerende, fijne momenten die ik met jou mocht doorbrengen de laatste weken. De verdiepende gesprekken hebben mij geholpen om even stil te staan en na te denken over mijn 'waarden'. Jouw aanpak is enerzijds heel professioneel, maar anderzijds toch heel warm en menselijk. Je bent heel gedreven in wat je doet en wens je dan ook veel succes verder!

Sabine, loopbaanklant uit de commerciële wereld

format_quote
star
star
star
star
star

Véroniques positieve aanpak heeft ervoor gezorgd dat ik opnieuw geloof in mijzelf. Zij kijkt niet enkel naar wat moeilijk loopt op de werkvloer; talenten en competenties staan eerder in 'the spotlight'. Ik had echt het gevoel dat ze mee was in mijn verhaal en mij op die manier zelf aan het nadenken zette. Dit had ik echt nodig. Bedankt!

Febi, leerkracht

format_quote
star
star
star
star
star

Aangenaam, professioneel en zeer verhelderend! Zo omschrijf ik mijn begeleiding van Véronique richting een betere zelfkennis. Dankbaar voor deze mind reset waardoor ik een passende nieuwe uitdaging vond!

Liesbet, een loopbaanklant uit de banksector

format_quote
star
star
star
star
star

Veronique weet feilloos de juiste vragen te stellen. Door haar oprechtheid en betrokkenheid vond ik in een uur tijd moeiteloos mijn kernwaarden op werkvlak! Zo is de match met een nieuwe werkgever snel gemaakt!

Sandra, People Manager

format_quote
star
star
star
star
star

Dieptebegeleiding vanuit het hart! Krachtige madam die me fantastisch begeleidt; ook naar daar waar ik soms niet wil gaan kijken! Betrokken en enthousiast: voor wie er echt voor wil gaan. Véronique, dank je wel!

Een onderneemster over MindReset

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x