Netwerk voor Hartgedreven Leiders

Welkom in 'The Human Leaderschip Circle'

Leiderschap is verschillend van management. De leidersrol  inspireert, motiveert en bekrachtigt een team. In de rol van manager ben je vooral bezig met controle, beheren, regelen, organiseren. De nood aan 'andersdenkers' die verbindende skills hebben om de nog steeds zeer rationele, prestatie-gedreven mindset in bedrijven in balans te brengen is hoog! 

Mensen zijn meer dan werkkrachten. Het zijn van nature emotionele wezens die iets positief of negatief beleven. Die beleving kan je zien als een barometer voor welbevinden. Dààr meer rekening mee houden is een must om te leiden vanuit ieders ware behoeften en krachtig potentieel.

Ik neem je graag mee op deze weg als inspirator en facilitator. Doel is dat  je als 'ondernemende professional' zelf inspiratie geeft en ontvangt om tot een 'gezondere leef-& werkstijl' te komen als hefboom voor organisatiegroei -en ontwikkeling. Ik schep daartoe heel graag een warm en betrokken klimaat!

PLACE TO BE to contribute to the creation of a 'Great place to work'

Tweeperenboom, Dorpsstraat 1, 3020 Winksele

TIMING: 30/4/2022 tussen 14u-17u

Waarde die ik eraan geef vanuit al mijn kennis, ervaringen en passie om met meer 'hartgedrevenheid' te leven en te werken vanuit authenticiteit: 100 €, over te maken bij inschrijving op BE44 0013 2963 2045 met mededeling: Human Leadership Circle 

Inschrijvingen sluiten op 25/4/2022! 

Van harte welkom! 

Véronique

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Netwerk voor Hartgedreven Leiders

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x