Mijn aanpak

Mijn aanpak

Persoonlijke Ontwikkeling start met EIGEN verantwoordelijkheid!

 In de snel veranderende wereld van vandaag waarin er steeds meer druk is, is er nood aan een nieuw referentiekader die ons terugbrengt tot de essentie van ons bestaan. MindReset helpt M/V die opnieuw verbinding willen maken met hun eigenheid. Het gaat erom dat we overal onszelf kunnen zijn, of het nu thuis of op het werk is: anywhere, anyplace, anytime!


Hoe doen we dat?

MindReset ontwikkelde daartoe het RESET-model als referentiekader waarbinnen intuïtief, ongedwongen en 'out of the box' kan gecreëerd worden op ieders maat; hieruit zal dan ook een aangepast persoonlijk ontwikkelingsplan voortvloeien die je vanuit je hart aanzet tot acties.

Intrinsieke motivaties + positieve intenties vanuit je ware aard doen jou groeien!

 1. REFLECT of beZIN en ont-dek je gewoontes, rode draad
 2. ENERGIZE & EMPOWER jezelf in het grotere geheel waartoe je behoort en verken je mogelijkheden (wek je levensenergie!)
 3. SELF-REGULATE naar mildheid, in balans met je hele wezen/hart/intuïtie
 4. ENGAGE & EDUCATE = SAMEN aan de slag gaan met hetgeen je hebt ontdekt
 5. TRUST = vertrouw dat je vanuit balans in jezelf duurzaam op jouw maat kan leven

 

Wat mag je verwachten?

JIJ bent het waard om vanuit jouw kracht te leven! Je wordt wat je gelooft, maar wat geloof jij precies? Word zelf de verandering die je wil zien!

MindReset werkt volgens deze waarden & principes:

 • Persoonlijk Engagement: zowel individueel als in groep garandeer ik de nodige aandacht aan jouw unieke groeiproces binnen een veilig referentiekader. We gaan er SAMEN door richting jou doel.

 • Betrouwbaar & intuïtief: je krijgt de ruimte om op jouw tempo de ‘roadblocks’ in je leven te zien en je eigen manier te ontdekken om er door te geraken want je wil vooruit (privé/werk).

 • Procesmatig & actiegericht: terwijl je op weg bent naar je ‘authentieke zelf’ wordt duidelijker waar jij van droomt en zo kom je ‘in the flow’! Goesting, geduld en plezier zijn mooie deugden om de focus te houden en zo in beweging te blijven! Da’s ontwikkeling en groei, toch? Het gaat om de progressie! 

 • Kwaliteit op maat: mijn eigen traject is onderbouwd met de aangeleerde technieken uit de NLP en nog een hele reeks ander materiaal zoals beschreven onder 'Over mij'. Ik ben zeer leergierig en blijf dus met open geest werken aan nieuwe tools om mijn vaardigheden up-to-date te houden. De gebruikte methodieken worden aangepast aan jouw behoeften van het moment.

 • Energie & positieve vibesaandacht en energie gericht op het positieve; ik hou van een beetje  'Pipi Langkous Energie: "Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk wel dat ik het kan!'

   

‘Duurzaam succes is op weg zijn naar je droom en genieten van de tocht!’

 

 


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x