Gratis ONLINE HERFST CONNECT: 'Van drukte naar focus'

Welkom bij MindReset, een unieke set-up om jezelf, je werk en je leven onder de loep te nemen!

In deze vluchtige, onzekere wereld waarin we allemaal worden uitgedaagd tot onze EIGEN balans vinden, lijkt het mij geen overbodige luxe om af en toe even stil te staan bij ons leven en werk. 

Daarom even aan jou de volgende vragen:

 • Bracht jouw jaar jouw de gewenste voldoening terwijl je genoot van elke dag? 
 • Kwamen je goede voornemens tot leven in 2018?
 • Misschien heb je graag een vertrouwenspartner om samen te vertragen voor meer overzicht?
 • Heb je een project voor 2019 en wil je dat voor jezelf graag nog helder krijgen?

Als we dan toch gezamelijk staan voor een proces van levenslang leren, waarom het dan alleen blijven doen? Waarom niet gebruik maken van andere perspectieven? 

Voor wie? voor mensen uit het bedrijfsleven die ruimte willen maken voor meer helderheid in hun eigen behoeften en verlangens om in 2019 ondernemer van HUN leven en werk te zijn! 

Wat mag je verwachten als je inschrijft met je emailadres? 

Een uitnodiging via mailing om

 • het RESET-model & GRATIS e-book als leidraad en ter kennismaking even door te lezen
 • je 'ware persoonlijkheid' van je 'aangeleerde gedrag'  te leren onderscheiden en hoe je focus hiermee kan verbeteren   - via een blog
 • deel uit te maken van de  besloten FB groep: Rebalance Your Life tot/met eind december waarin we elkaar ondersteunen en aanmoedigen vanuit gelijkwaardigheid en unieke invalshoeken
 • Off-line met elkaar te connecteren op 10/12 vanaf 19u via mijn workshop: 'De 5 fundamenten van een zelfbewust leven en werk in balans'

Leven kan gezien worden als een grote leerschool met vallen en opstaan. Het kan ook gezien worden als een soort time-management op grote schaal: overzicht op jouw LT doel, loslaten wat je niet dient, delegeren wat een ander beter kan en de vrijgekomen ruimtes invullen met jouw talenten. Leer wie je écht bent als universele mens en als individu zodat je die verworven zelfkennis effectief kan inzetten in je werk en je privéleven. Je bent als het ware 1 unieke persoon los van wie je probeert te zijn om te voldoen aan andermans verwachtingen.

Als jij dit engagement aan durft en daar hulp bij wil met een mooi Persoonlijke Groeiplan als resultaat...

...wat levert dat jouw dan op in 2019?

 1. meer vertrouwensvolle eigen keuzes
 2. mentale, emotionele & fysieke balans=meer rust in je leven
 3. verkleinde tot helemaal geen kans om opgebrand te raken en meer energie
 4. verbindend communiceren met je gezin, collega's, team
 5. een verhoogde levenskwaliteit en duurzamer welzijn

Mocht je nu bang zijn voor verandering, dan heb ik goed nieuws voor je. We zijn het allemaal!

Een mens heeft angsten. Dat is ook goed want dat maakt dat we automatisch reageren bij gevaar. Alleen hebben we onszelf in de loop der jaren aangeleerd dat we altijd gevaar lopen. Het is een soort projectie van al dan niet individueel of collectief gebeuren uit het verleden waarvan we denken dat het ons opnieuw zal overkomen. Ons brein speelt met ons een spelletje 'optisch bedrog'. Wie dit niet kan uitzetten, niet leert los te laten is in disconnectie met zichzelf en de wereld. Het deel van je brein dat in contact staat met je intuitieve skills (die we allemaal hebben) is onbestaande. Je kan op deze manier moeilijk knopen doorhakken in je werk en leven, want je gids is on hold. Je bent stuurloos, althans wat je eigen behoeften en verlangens betreft. 

Omdat ik zelf heb mogen ervaren in de laatste 10jaar wat persoonlijke ontwikkeling (dus vanuit jezelf en niet enkel vanuit je professionele rol bekeken) kan doen, wil ik niemand onthouden evenzeer ondernemer te worden van zijn/haar eigen leven. Het activeert je zelfsturend vermogen, regelt je innerlijke balans en je straalt puur vertrouwen uit naar de buitenwereld.

Voel jij ook dat het tijd is om eigen kracht bij te zetten in leven en werk?

Dit moment van inspiratie en reflectie geef ik je alvast graag cadeau, dus schrijf gerust in.

Liefs,

Véronique

 • {{ message }}
 • {{ bookable_message }}
 • {{ event_message }}
Gratis ONLINE HERFST CONNECT: 'Van drukte naar focus'

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x