Wie ben ik?

Wie ben ik?

Wie zit er achter MindReset? Ontdek het via de Podcast gehost by Feniks Coaching of lees hieronder de korte tekstversie.

Welkom,

Ik ben Véronique, een levenslustige, trotse mama met een hart voor 'de mens in ontwikkeling'. In 2010, één jaar na de geboorte van mijn fantastische zoon, maakte ik mijn ambitie waar binnen de dynamische en snel veranderende IT wereld waar ik al 12 jaar werkzaam was. Ik groeide door van support naar sales. Een mooie stap op mijn carrièrepad, waar ik nog steeds zeer dankbaar voor ben. Het was een droom die werkelijkheid werd. Toegegeven, dat op de voorgrond treden bracht me wel ver uit mijn comfortzone waardoor zelftwijfel en bijna burn-out me overvielen. 

Maar...de bewust ondernemende doorzetter in mij bleef niet bij de pakken zitten...

Ik gaf mezelf 3 maanden 'tijdskrediet' kado. Tijdens deze 3 maanden sliep ik een stuk in de voormiddag, maar verslond boeken in de namiddag over 'Het geheim van loslaten', 'Mindful@work', 'Beken(d) Talent' (Danielle Krekels) en ja hoor...'Fuck it!'(zie 'Inspirerend Boekenrek Home pagina)

Alle opleidingen die ik nadien volgde hebben bijgedragen aan mijn kennis over mezelf, onze menselijke mind en gedrag. 

Vandaag geloof ik dat elke situatie waarin je terechtkomt een trigger is om een bewuste keuze te maken. Als ik anders kan leren kijken naar mezelf, anderen en situaties, waarom jij niet? Of je bent slachtoffer, of je bent schepper. Met vallen en opstaan. 

Maar niet enkel de mind is van belang. Body-mind-heart-soul in balans is wat mij goed in mijn vel doet voelen. Wanneer voel je dat echt?
Voor mij gaat het meer en meer over liefdevoller naar jezelf kijken.
Minder oordeel, menselijk en warm.
Bevestigend op wat al goed is. motiverend op wat mag ontwikkeld worden. Zachte confrontatieEchte gelijkwaardige innerlijke dialoog tussen hoofd en hart. Ratio en intuitie. Leren voelen wat nodig is en ernaar durven kijken. Anders durven zijn. Authentiek durven zijn. Trouw aan je geloof, je waarden, je eigen principes, je zingeving.
Binnen de talententest van Luk Dewulf ben ik oa een 'uitblinker als ik dat wil' en een 'zichtbare presteerder'.
Dat betekent dat ik vrij eigenwijs voor mijn ding wil gaan, richting kies en niet snel loslaat. Een talent kan pas tot zijn recht komen als het wordt gezien. Een veilige, betrokken context helpt mensen hun volwaardige potentieel ontdekken en realiseren. Iedereen heeft een 'hoogste' potentieel!

MindReset voor jou

Vanuit deze ervaringen voel ik me verbonden met iedere bewuste professional in onze snel veranderende samenleving om een betekenisvolle bron van inspiratie te zijn. Mensen meenemen op hun authentieke pad en in de eerste plaats zichtbaar zijn voor zichzelf is mijn sterkte.
Ik laat mensen zien wat ze waard zijn met hun eigenheid, waar ze zelf nog te veel in hun twijfel schieten. Als betrokken vertrouweling en helpende richtinggever sta ik graag aan je zijde op belangrijke en beslissende levensfases. Ik begeleid je met passie naar een gezonde, work/life balance en de gedroomde ambities!

alvast even en we bekijken samen jouw vraag. WELKOM!


Certificaties

‘H’NLP Master (via Lazuli Training)

NLP staat voor ‘Neuro Linguistic Programming’ en betekent dus letterlijk: ‘hoe je geest de realiteit waarneemt vertaald in woord en daad’. Ons zenuwstelsel reageert op allerlei prikkels van buitenaf die je - afhankelijk van je conditionering of aangeleerde overtuigingen - een positief of negatief gevoel geven. Deze innerlijke staat van zijn triggert je houding en je gedrag. Met andere woorden: het gaat om het mechanisme van denken-voelen-doen. HNLP= ‘Human Neuro Linguistic Psychology’ en is meer gedreven vanuit de intuïtie. De gebruikte taal brengt je dichter bij jezelf en zo geef je meer aandacht aan wat voor jou NU belangrijk is

Life Changing Coach (via Lazuli Training)

Als Life Changing Coach heb ik geleerd hoe ik meer kan vertrouwen op mijn innerlijke gids, mijn intuïtie. Het gaat erom dat je actie neemt, ook al heb je angst en zie je niet onmiddellijk je eindbestemming. Ik heb mezelf beter leren afstemmen op mijn waarden, talenten en persoonlijke missie in dit leven. Ik leerde dat ik veel meer ben dan mijn gedachten over mezelf en zo kwam ik tot een meer verbindende communicatie met mijn omgeving. “There’s no such thing as mistakes, only lessons to learn”

Gezinscoach (via Lazuli Training)

Deze specialisatie heeft me meer inzicht gebracht in de werking van familiepatronen. Deze ontdekkingen gaven me vooral een bredere kijk op mezelf en mijn rode draad. Ik leerde aanvaarden dat elk minpunt ook een positieve kant heeft want dat is nu éénmaal menselijk. Dit proces heeft mij wel bewuster gemaakt om alerter om te gaan met wat het leven brengt en gewoon de kansen te leren zien en te grijpen in het moment. “Don’t wait for the perfect moment; take the moment & make it perfect”

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x