Wie ben ik?

Wie ben ik?

Welkom,

Ik ben Véronique, een levenslustige veertiger met een hart voor mens en ontwikkeling. Na 16,5 jaar in de dynamische en snel veranderende IT –wereld, voelde ik de nood om mezelf wat meer ademruimte te geven. De combinatie van kersvers moederschap en een uitdagende, commerciële functie eiste gaandeweg zijn tol. Zowel in werk als gezin, bleken mijn enthousiasme en engagement nogal snel over te hellen in een soort drammerig perfectionisme. Dit alles om toch maar altijd aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Twijfels en onzekerheid namen het van me over: “Anderen kunnen toch alles beter”. Ik oordeelde extreem hard over mezelf. Hierdoor stapelden de frustraties op en kwam ik vast te zitten in een slachtofferrol.

Dat was toen… 

Vandaag geloof ik dat elke situatie waarin je terechtkomt een trigger is om een bewuste keuze te maken. Jij kiest zelf hoe je omgaat met de dingen die op je pad komen. Of je bent slachtoffer, of je bent schepper. Ik ga voor eigen verantwoordelijkheid om van onzekerheid naar vertrouwen en balans van binnenuit te evolueren. Met vallen en opstaan. Elke dag opnieuw ontdek ik dat het slechts twee seconden lef vergt om van schaduwkant naar unieke zelf te gaan. Het gaat niet om het ‘fixen’ van jezelf, wel om het loskomen van je verouderde denkpatroon op zoek naar wat je hart verlangt. Dat is veerkracht!

MindReset voor jou

Vanuit deze ervaring voel ik me verbonden met onze veeleisende samenleving om een betekenisvolle bron van inspiratie te zijn vooral voor vrouwen die genoeg hebben van de mentale, emotionele en fysieke druk. Als jij vandaag durft te gaan voor een vrij leven en werk vanuit je eigen normen, waarden en talenten, ben ik graag jouw sparringpartner. Omdat ik van FACE-TO-FACE contacten hou, nodig ik je graag uit om

alvast even na te lezen, wat ik dan precies -SAMEN met jou- wil gaan doen...WELKOM!

Certificaties

‘H’NLP Master (via Lazuli Training)

NLP staat voor ‘Neuro Linguistic Programming’ en betekent dus letterlijk: ‘hoe je geest de realiteit waarneemt vertaald in woord en daad’. Ons zenuwstelsel reageert op allerlei prikkels van buitenaf die je - afhankelijk van je conditionering of aangeleerde overtuigingen - een positief of negatief gevoel geven. Deze innerlijke staat van zijn triggert je houding en je gedrag. Met andere woorden: het gaat om het mechanisme van denken-voelen-doen. HNLP= ‘Human Neuro Linguistic Psychology’ en is meer gedreven vanuit de intuïtie. De gebruikte taal brengt je dichter bij jezelf en zo geef je meer aandacht aan wat voor jou NU belangrijk is

Life Changing Coach (via Lazuli Training)

Als Life Changing Coach heb ik geleerd hoe ik meer kan vertrouwen op mijn innerlijke gids, mijn intuïtie. Het gaat erom dat je actie neemt, ook al heb je angst en zie je niet onmiddellijk je eindbestemming. Ik heb mezelf beter leren afstemmen op mijn waarden, talenten en persoonlijke missie in dit leven. Ik leerde dat ik veel meer ben dan mijn gedachten over mezelf en zo kwam ik tot een meer verbindende communicatie met mijn omgeving. “There’s no such thing as mistakes, only lessons to learn”

Gezinscoach (via Lazuli Training)

Deze specialisatie heeft me meer inzicht gebracht in de werking van familiepatronen. Deze ontdekkingen gaven me vooral een bredere kijk op mezelf en mijn rode draad. Ik leerde aanvaarden dat elk minpunt ook een positieve kant heeft want dat is nu éénmaal menselijk. Dit proces heeft mij wel bewuster gemaakt om alerter om te gaan met wat het leven brengt en gewoon de kansen te leren zien en te grijpen in het moment. “Don’t wait for the perfect moment; take the moment & make it perfect”

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x