Start-to-reset: boost je zelfvertrouwen voor 2020!

Start-to-reset: boost je zelfvertrouwen voor 2020!

Vertrouwen. Een woord dat voor sommigen abstract lijkt maar voor anderen heel wat betekent.

Wat is het precies? 3 dingen:

 • verTROUWen: een waarde tussen mensen. Je woord geven en houden, doen wat je zegt en heel open en helder je behoeftes met elkaar delen schept verbinding

 • ZELFverTROUWen: trouw zijn aan jezelf= IK-beperkende gedachten over mezelf

 • Vertrouwen is een innerlijke hulpbron die je kan leren gebruiken als een vaardigheid

Ik maak het wat concreter met een tegengesteld voorbeeld:

 • Tussen collega’s wordt duidelijk niet alles uitgepraat en is er roddel->wantrouwen

 • Ik twijfel vaak aan mezelf omdat ik geleerd heb dat mijn mening over mezelf moet afhangen van wat anderen (van mij) vinden-> extern gericht & ik pas me steeds aan de verwachtingen aan

 • Als ik nog niet bewust ben dat ik mijn overtuigingen kan ombuigen, zie ik geen uitweg

MAAR…

Ons brein is een levendig organisme en staat onlosmakelijk in verbinding met de andere cellen in ons lichaam. Zo ook met ons hart en onze buik. Door onze dagdagelijkse beslommeringen in een Westerse wereld waar DRUK ZIJN & DOEN de norm is, zijn we steeds meer in ons hoofd gaan leven. We hebben onszelf afgesloten van onze gevoelens en staan op automatische piloot. We denken dat we zo goed bezig zijn. Maar is dat ook zo?

Velen hebben geen voldoening meer in leven en werk. Velen geraken opgebrand. Tijd voor verandering!

Hoe dan?

Als je meer in balans wil komen met je HELE ZIJN en wil (her)verbinden met je hart (=bron van zelfliefde en vertrouwen) geef ik je alvast een start-to-reset mee voor 2020:

 1. VERTRAAG op een manier die jou past! Doorbreek je gedachten-stroom van je MOETEN-patroon eens en blik terug vanuit je hart op het voorbije jaar. Noem 3 zaken waar je jezelf een compliment voor geeft omdat het je iets positiefs heeft gebracht

 2. Ga na voor jezelf wat je niet vooruit helpt en laat het voor wat het is

 3. Wat wil je wel in 2020 op gebied van werk, relaties, financiën, materie, groei en ontwikkeling, gezondheid, ontspanning, staat van zijn? Schrijf zoveel mogelijk in detail. (of maak een collage-overzicht)

 4. Welk van die verlangens wil je met absolute prioriteit verwezenlijken?

 5. Welke vaardigheden die je vaker hielpen kan je inzetten om alvast een eerste stap te zetten naar dit doel?

Kiezen voor jezelf in 2020! Dat wil jij ook! Want hoe kan je werk en leven er dan gaan uitzien?

Je bewust worden van je gedrag en je denkpatronen die je vastzetten en belemmeren om vooruit te gaan. Jezelf écht leren kennen van kop tot teen. Jezelf leren vertrouwen.

Jij bent klaar met jezelf in bochten te wringen en je gaat eerlijk voor een werk en leven dat jou past?

Ik richt mij voornamelijk op vrouwen die carrière EN gezin even belangrijk vinden en vanuit vertrouwen het leven en werk in balans voor zichzelf willen neerzetten. Heb jij hoge nood aan meer rust en balans en wil je daar hulp bij, geef dan een seintje. Ik ben graag je luisterend oor en inspiratie! Ik help je graag verder op je weg. 

Van harte welkom bij MindReset, registreer

en ik stuur je 3 mogelijke data door.

Liefs,

Véronique
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x