Vertrouwen op je inuïtie? Je kan het leren!

Vertrouwen op je inuïtie? Je kan het leren!

 

Als prille carrière-switcher deed ik mee aan de Trust Challenge van Joke Oosters. Een mooi geschenk aan mezelf om nooit meer enkel te leven vanuit andermans verwachtingen! Ik deel heel graag mijn interview alsook de waardevolle 'rationele' uitleg die hieraan werd gekoppeld! 

Interview Veronique Elsen

Audio: Kennis

Wie Joke zelf nader wil leren kennen, kan dat doen op https://www.trust-for-business.com/

Wie zichzelf een moment van rust en bezinning wil schenken om makkelijker te ontdekken hoe werk en leven moeitelozer in elkaar kunnen vloeien, wees WELKOM

of check alvast mijn blog rond mijn aanpak & de werking van loopbaancheques HIER

Ik wens je alvast veel succes op zoek naar jouw intuïtie! 

Véronique

 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x